2018 - Guillaume Martin

Ga naar beneden

2018 - Guillaume Martin

Bericht van Admin op zo okt 15, 2017 10:59 am

Toch onder de indruk van zijn constante niveau na een trage start van het seizoen. Is logischerwijze weggezakt in de derde week van zijn eerste TDF, maar bereikte nadien een hoger niveau met overwinningen in enkele kleinere rittenkoersen. Is het seizoen ook goed geëindigd et o.a. 14de in Emilia. Dit jaar 3 cat. 1 rondjes gereden , 1 GT en Oman. Vraag is of dat voldoende punten gaat geven. Haalt er dit jaar een 39. Zal vermoedelijk maximum 100 - 150 zijn volgend jaar ?

Admin
Admin

Aantal berichten : 11210
Registratiedatum : 24-12-14

http://wiel.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: 2018 - Guillaume Martin

Bericht van Admin op di nov 21, 2017 9:18 am

* Guillaume Martin: "Ik heb het gevoel om jaar na jaar te groeien" : de jonge klimmer is een van de grote verwachtingen van Franse fans. Maar de Wanty-Groupe Gobert is niet tevreden met wat de afgelopen twee seizoenen is gedaan en wil in 2018 een nieuwe stap zetten.


Archief - PhotoNewss

"Ik heb het gevoel om jaar na jaar te groeien. Al in het eerste jaar onder professionals had ik het goed gedaan en nu hoop ik vooruitgang te blijven boeken. 2018 zou perfect zijn als hij opnieuw kon winnen en vooral als hij succesvol was in de WorldTour-races , " vertelde de 24-jarige 'grimpeur' aan Chronique du Vélo .

"Het team concurreert altijd tegen de aanval en is aanwezig in de verschillende classificaties. We hebben de UCI Europe Tour gewonnen en het was een succesvol jaar voor ons. Helaas is de beslissing om naar de Tour te gaan niet in mijn handen ", zei Martin, die wil dat zijn team een ​​uitnodiging ontvangt voor de volgende editie van de Grande Bouclé.

Admin
Admin

Aantal berichten : 11210
Registratiedatum : 24-12-14

http://wiel.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum